Oude botten breken niet (Euro­pean Broad­cast Union Awarded) over bejaarden die hun bejaardentehuis kraken (VARA). Mijn Broer of Ik waarin Jack Wouterse een tweelingbroer fingeert om meer kans te maken bij de buuf (NPS) en VPRO's Lolamoviola Het Spaanse Paard waar een ambtenaar met hoogtevrees verhaal gaat halen bij zijn gymleraar. Ik schreef voor VARA's Shouf Shouf de serie, KRO's De Afdeling, 6 afleveringen voor het veelbekroonde NCRV jeugdprogramma Groot Licht en sketches voor de Café de Wereld en Koefnoen.

Opdrachtfilms deed ik ook: De klap komt later (voor de NS, over traumaverwerking van conducteurs en machinisten, be­kroond met de Grand Prix op het Int. Spoor­weg­festival) en Het rode testament over het donorcodicil; waar een ouwe Feijenoorder het hart van een jonge Ajacied krijgt (weet-ie niet hoor). Bekroond in New York en Londen. 

Haalde een Master aan het Binger Instituur met Life to the Max een thriller over twee meiden waarvan er eentje kanker fingeert, deed North by Northwest met Pitch Black een film over een hippe deejay die als blinde de liefde van z'n leven wil vinden. Fried Europe, commisioned by the BBC. En dan hadden we nog Dromeland, winnaar van een jeugdfilmselectie van het Filmfonds/omroep en De laatste Druïde, een magisch realistisch epos. Bloedbad, een cronenbergachtige thriller met Tim Oliehoek over sportdoping. En voor BNN de tv-serie Schuim, met Tim Oliehoek en Nico Dijkshoorn. Was bijna doorgegaan. Allemaal een tikje te whacky voor de lage landen dus het bleef bij papieren versies.